1999
Інформація про продукт
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,17 Białko (g) 7,8 w tym cukry (g) 48 Węglowodany (g) 49,9 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 19,9 Tłuszcz (g) 36,1 Wartość energetyczna (kcal) 563 Wartość energetyczna (kJ) 2346 Informacje o alergenach
Wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.
Składniki
- Czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%
- sól
- aromaty
- kawa
- syrop z cukru inwertowanego
- syrop glukozowy
- emulgator: lecytyny (soja)
- fruktoza
- kakao niskotłuszczowe
- dekstroza
- tłuszcz mleczny
- maślanka w proszku (z mleka)
- laktoza (z mleka)
- odtłuszczone mleko w proszku
- pełnotłuste mleko w proszku
- migdały (3,4%)
- orzechy laskowe (3,8%)
- tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
- mleko pełne w proszku
- miazga kakaowa
- tłuszcz kakaowy
- cukier