27% дешевше!
289

Jogurt naturalny Bakoma - Архівна пропозиція

Jogurt naturalny 350 g.
Реклама

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,1
    Białko (g)5
    w tym cukry (g)7,6
    Węglowodany (g)7,6
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0
    Tłuszcz (g)0
    Wartość energetyczna (kcal)50
    Wartość energetyczna (kJ)214

    Składniki

    • *wyprodukowano bez stosowania GMO
    • żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego Bifidobacterium BB12
    • mleko zagęszczone odtłuszczone*
    • mleko*
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 6
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Dodatki

    • Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  4. Oświadczenia żywieniowe

    wysoka zawartość białka

    Kontakt

    BAKOMA Sp.zo.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Jogurt naturalny 0% tłuszczu wysoka zawartość białka.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Bakoma

    Cechy

    • wyprodukowano bez stosowania GMO
    • firma polska
    • zawiera szczepy Bifidobacterium BB12
    • wysoka zawartość białka
    • 2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
    • prosty skład
    • 0% tłuszczu

    Marka

    Bakoma

Реклама