Теги

Kucharek Bulion warzywny 180 g (18 x 10 g) - пропозиції та рекламні газетки

Додайте фразу "Kucharek Bulion warzywny 180 g (18 x 10 g)" до вибраного і ви будете отримувати сповіщення про нові пропозиції

Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Kucharek Bulion warzywny 180 g (18 x 10 g)". Подивіться схожі пропозиції:

Реклама

Kucharek Bulion warzywny 180 g (18 x 10 g) - акційні газетки

Немає результатів

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)55,4
    Białko (g)4
    w tym cukry (g)6,6
    Węglowodany (g)17
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)9,8
    Tłuszcz (g)16
    Wartość energetyczna (kcal)228
    Wartość energetyczna (kJ)948

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję i gorczycę.

    Składniki

    • regulator kwasowości: kwas cytrynowy
    • kurkuma
    • aromaty (zawierają seler)
    • cukier
    • warzywa suszone (5 %): marchew, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, liść selera, korzeń lubczyku
    • wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe
    • skrobia
    • tłuszcz palmowy
    • sól
  2. Przepisy

    Zupa krem z brokułów Składniki: - 1 cebula, - 2 ząbki czosnku, - 3 łyżki oleju z suszonych pomidorów, - 1 brokuł pokrojony na kawałki, - 2 obrane i pokrojone duże ziemniaki, - 1 l Bulionu warzywnego Kucharek, - 200 ml śmietany kremówki 36 %, - 1 łyżka masła, - 4 łyżki pokrojonych Suszonych pomidorów Smak, - 4 gałązki natki pietruszki, - 3 łyżki prażonych pestek słonecznika, - do smaku: Sól morska z chili, Pieprz biały Prymat. Sposób przygotowania: W dużym garnku na oleju z suszonych pomidorów smażymy pokrojoną w kostkę cebulę oraz pokrojony w plastry czosnek. Po trzech minutach dodajemy ziemniaki, brokuły, zalewamy ciepłym bulionem i gotujemy do miękkości warzyw. Następnie wszystko dokładnie miksujemy na jednolity krem, dodając masło, śmietanę i doprawiając do smaku. Tak przygotowany krem z brokułów podajemy z suszonymi pomidorami, pestkami słonecznika i dekorujemy natką pietruszki.

    date_marking_type

    Best Before

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed końcem: Data i nr partii z boku opakowania. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Sposób przygotowania: Jedną kostkę rozpuścić w 1/2 litra wrzącej wody. Zastosowanie: Otrzymany wywar doskonale nadaje się do wszelkich zup, sosów i potraw mięsnych.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Zalecenia dla alergików

    • Soja - Może zawierać
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Mleko - Może zawierać
    • Jaja - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
    • Seler - Zawiera

    Informacje dot. stylu życia

    Bezglutenowy

  4. Dodatkowe informacje

    Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl

    Pozostałe informacje

    Masa netto: (18 x 10 g) 180 g

    Kontakt

    Prymat sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Bulion warzywny w kostkach.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Kucharek

    Cechy

    • produkt bezglutenowy
    • bez dodatku: tłuszczów utwardzonych, barwników

    Marka

    Kucharek

Kucharek Bulion warzywny 180 g (18 x 10 g) - статті

Немає результатів
Реклама