Теги
Astra Professional Cafe Espresso Kawa palona ziarnista 1 kg - пропозиції та рекламні газетки
Wyprodukowano w oparciu o technologię Pure Roasting Method. Unikatowa mieszanka skomponowana ze szlachetnych ziaren z Ameryki Łacińskiej, Afryki oraz Azji, o intensywnym smaku oraz aromacie gorzkiej czekolady i miodu.
Unikatowa mieszanka ziaren o intensywnym smaku oraz aromacie gorzkiej czekolady i miodu. Połączenie starannie dobranych ziaren z wysokogórskich plantacji Ameryki Łacińskiej, Afryki i Azji wraz z powolnym i mocnym paleniem powoduje, iż kawa dorównuje swoim subtelnym smakiem i pełnym aromatem najbardziej wyrafinowanym włoskim kawom typu espresso.
Naszą kawę tworzymy na innowacyjnej linii technologicznej, w zakładzie w Starczanowie. W procesie produkcji kawa pakowana jest w atmosferze ochronnej, co pozwala zachować jej 100 % smaku i aromatu.
Wyprodukowana w oparciu o technologię oczyszczania oraz palenia ziaren Pure Roasting Method.
Наразі у нас немає товарів або газет з тегом "Astra Professional Cafe Espresso Kawa palona ziarnista 1 kg". Подивіться схожі пропозиції:
Інформація про продукт
date_marking_type
Best Before
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: / Nr Partii: Na spodzie opakowania. Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
espresso Klasyczne espresso przygotowujemy z minimum 7 g świeżo zmielonej kawy przepuszczając ok. 25-30 ml gorącej (ok. 88-92°C) wody pod ciśnieniem 9-10 barów. Można dodać: cukier, kakao, wiórki czekolady, wanilię, cynamon. ristretto Aby przygotować kawę ristretto należy użyć mniejszej ilości wody (15 ml). doppio Do przygotowania doppio użyj podwójnej porcji kawy oraz podwójnej ilości wody.
Rodzaj przechowywania
- Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia