28% дешевше!
249

Szczepanki Mąka pszenna na pizzę typ 500 1 kg

Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:

Реклама

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0
    Białko (g)10
    w tym cukry (g)0,2
    Węglowodany (g)74
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,3
    Tłuszcz (g)1,2
    Wartość energetyczna (kcal)347
    Wartość energetyczna (kJ)1472
  2. Przepisy

    Przepis na pizzę Składniki: 1,5 szklanki mąki na pizzę, 20 g drożdży, 2 łyżki oleju, 0,5 szklanki wody, łyżka soli, pół łyżeczki cukru. Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie razem z cukrem i dodać do mąki. Dodać do tego olej i sól. Zagniatać ręką, aż ciasto będzie gładkie i jednolite. Rozwałkować równomiernie. Po nałożeniu dodatków włożyć do zimnego piekarnika (ciasto urośnie lekko podczas nagrzewania się). Piec w temp. 200 C od 20 do 25 minut.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. O marce

    Od ponad 25 lat mąka Szczepanki wytwarzana jest z wyselekcjonowanych polskich zbóż zgodnie z najlepszymi tradycjami młynarstwa. Znakomita jakość surowca i kontrolowany proces produkcji to gwarancja udanych wypieków i dań.

    Kontakt

    Młyny Szczepanki Sp. z o.o.

  4. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Mąka pszenna typ 500 na pizzę.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Szczepanki

    Cechy

    • Produkt polski
    • mąka prosto z młyna
    • pizza domowa

    Marka

    Szczepanki

Реклама