499

Sante Maca razowa 180 g - Архівна пропозиція

Maca pszenno-żytnia Maca to tradycyjne pieczywo o niskiej zawartości tłuszczu, które nie zawiera kwasu powstającego w procesach fermentacyjnych, co czyni je wyjątkowo lekkostrawnym. Maca tradycyjna jest produkowana w zakładzie w Radomiu od 1974 roku przy użyciu tradycyjnego żeliwnego pieca. Ciasto układane na żeliwnych płytach, jest pieczone w wysokiej temperaturze, co pozwala mu rosnąć i się rozwarstwiać, a dodatkowo jest opiekane żywym ogniem, którego płomienie delikatnie podpiekają ciasto macy zostawiając charakterystyczne ślady nadpalenia. Tylko maca wyprodukowana w ten szlachetny sposób wygląda i smakuje jak maca z dawnych lat - jest nieznacznie grubsza, lepiej się rozwarstwia i zawiera więcej pęcherzyków. Maca tradycyjna razowa jest smaczną przekąską sama w sobie, doskonale też zastępuje pieczywo tradycyjne i może być jedzona z serem, wędliną i warzywami.

Увімкнути сповіщення про улюблені продукти:

Реклама

Інформація про продукт

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,87
    Białko (g)12
    Błonnik (g)4,9
    w tym cukry (g)0,35
    Węglowodany (g)80
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,2
    Tłuszcz (g)1,3
    Wartość energetyczna (kcal)390
    Wartość energetyczna (kJ)1651

    Składniki

    • sól morska
    • mąki (pszenna, pszenna graham, żytnia razowa 2%)
  2. Przechowywanie

    Przechowywać w suchym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Żyto - Zawiera

    Informacje dot. stylu życia

    Koszerne

  4. Logotypy stron trzecich - pozostały tekst

    Produkt posiada certyfikat koszerności

    Opis produktu

    Maca pszenno-żytnia Maca to tradycyjne pieczywo o niskiej zawartości tłuszczu, które nie zawiera kwasu powstającego w procesach fermentacyjnych, co czyni je wyjątkowo lekkostrawnym. Maca tradycyjna jest produkowana w zakładzie w Radomiu od 1974 roku przy użyciu tradycyjnego żeliwnego pieca. Ciasto układane na żeliwnych płytach, jest pieczone w wysokiej temperaturze, co pozwala mu rosnąć i się rozwarstwiać, a dodatkowo jest opiekane żywym ogniem, którego płomienie delikatnie podpiekają ciasto macy zostawiając charakterystyczne ślady nadpalenia. Tylko maca wyprodukowana w ten szlachetny sposób wygląda i smakuje jak maca z dawnych lat - jest nieznacznie grubsza, lepiej się rozwarstwia i zawiera więcej pęcherzyków. Maca tradycyjna razowa jest smaczną przekąską sama w sobie, doskonale też zastępuje pieczywo tradycyjne i może być jedzona z serem, wędliną i warzywami.

    Kontakt

    Sante A. Kowalski sp. j.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Maca razowa

    Marka standaryzowana

    • Marka - Sante

    Cechy

    • tradycyjnie wypiekana
    • 2 wygodne paczki

    Marka

    Sante

Реклама