1599

Peklimar Kaszanka z cebulką - Oferta archiwalna

Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)1,6
    Białko (g)8,7
    w tym cukry (g)1,5
    Węglowodany (g)12
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)3,4
    Tłuszcz (g)10
    Wartość energetyczna (kcal)179
    Wartość energetyczna (kJ)745

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę, soję, jaja.

    Składniki

    • osłonka jadalna (jelito wieprzowe)
    • ziele angielskie mielone
    • majeranek
    • regulatory kwasowości - E262, E331
    • pieprz mielony
    • olej rzepakowy
    • sól
    • białko krwi wieprzowej (krwinki czerwone)
    • cebula suszona (4 %)
    • skórki wieprzowe
    • kasza gryczana (9 %)
    • kasza JĘCZMIENNA (ze ZBÓŻ zawierających GLUTEN) (9 %)
    • maski z głów wieprzowych (22 %)
    • woda
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 2

    Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - Godziny

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C Po otwarciu spożyć w ciągu 24 h, z zachowaniem terminu przydatności do spożycia podanym na etykiecie.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Zalecenia dla alergików

    • Soja - Może zawierać
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Mleko - Może zawierać
    • Jaja - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Zawiera
    • Seler - Może zawierać
    • Jęczmień - Zawiera
  4. Pozostałe informacje

    Pakowany w atmosferze ochronnej

    Kontakt

    Zakłady Mięsne PEKLIMAR 2 spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Wedlina wieprzowa-kaszanka, parzona.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Peklimar

    Marka

    Peklimar

Reklama