Tagi
E. Wedel Pawełek Batonik deserowy advocat 45 g - oferty i gazetki promocyjne
Już od lat 80. Pawełek zapewnia niezapomniane chwile przyjemności. Polacy pokochali go za kruche, czekoladowe kostki i intensywne, gęste nadzienie. Nad harmonijnymi kompozycjami smakowymi pracują doświadczeni wedlowscy czekoladnicy, którzy od pokoleń pilnie strzegą oryginalnych receptur.
Baton Advocat to Pawełek inspirowany likierem jajecznym. Pięć kostek czekolady gorzkiej na bazie starannie wyselekcjonowanego kakao z Ghany po brzegi wypełnia krem o smaku advokata. Całość harmonijnie się komponuje, tworząc unikalny duet smaków, który zapewnia słodką przyjemność.
Batonik deserowy zapadnie w pamięć każdemu, kto jest miłośnikiem wedlowskiej czekolady gorzkiej i idealnie zbalansowanego, zachwycającego nadzienia. Pawełek to również kultowy baton, który od 1987 roku pozwala Polakom wgryźć się w chwilę przyjemności i podarować sobie słodki moment zapomnienia.
Masz ochotę na batona z nadzieniem? Odkryj Pawełek Advocat!
• Pięć kostek wedlowskiej czekolady gorzkiej
• Najwyższej jakości ziarna kakaowca z Ghany
• Mleko w większości od polskich dostawców
• Gęste i rozpływające się w ustach nadzienie o smaku likieru jajecznego
• Opakowanie 45 g
Baton Advokat zapewnił Ci chwilę przyjemności? Zasmakuj również w innych wariantach smakowych, takich jak: Pawełek Caffe Latte, Pawełek Śmietanka, Pawełek Duo Kokos, Pawełek Duo Czekolada lub Pawełek Toffi.
Informacje o produkcie
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Opakowanie zawiera 1 porcję (45 g).
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
45 g Wartość energetyczna 873 kJ / 209 kcal / 10.50% Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). 100 g 1941 / 464 kcal Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza 45 g na 100g Sól (g) 0,02 0,05 Białko (g) 1,9 4,3 Błonnik (g) 2 4,4 w tym cukry (g) 24,6 55 Węglowodany (g) 26,5 59 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 5,7 13 Tłuszcz (g) 9,5 21 Wartość energetyczna (kcal) 209 464 Wartość energetyczna (kJ) 873 1941 Informacje o alergenach
Może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy, zboża (gluten), jaja.
Składniki
- Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 50 %
- barwnik (kurkumina)
- emulgatory (lecytyny sojowe)
- substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza)
- aromaty
- serwatka w proszku (z mleka)
- mleko pełne w proszku
- alkohol etylowy (2,4 %)
- syrop glukozowy
- tłuszcz roślinny (palmowy)
- mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier)
- cukier
- czekolada deserowa 50 % (cukier, miazga kakaowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i E 476, sól, aromat)