Tagi
E. Wedel Mieszanka Wedlowska Cukierki w czekoladzie mlecznej 356 g - oferty i gazetki promocyjne
Mieszanka Wedlowska to bogactwo i różnorodność smaków, którym trudno się oprzeć! W każdej paczce czekają na Ciebie niezwykłe cukierki oblane wedlowską czekoladą mleczną:
Pierrot - z kawałkami orzechów
Bajeczny - orzechowy z wafelkami
Peanutka - orzechowy z nutką soli
Kokosek - kokosowy
Cookie - ciasteczkowy
Już od lat 30-tych zeszłego wieku Mieszanka Wedlowska zachwyca i zbliża całe pokolenia. Znajdziesz w niej coś nie tylko dla siebie, ale również dla Twoich najbliższych.
Ta paczka może zawierać mniej rodzajów cukierków niż prezentowane na opakowaniu.
Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "E. Wedel Mieszanka Wedlowska Cukierki w czekoladzie mlecznej 356 g". Sprawdź podobne oferty:
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,28 Białko (g) 8,3 Błonnik (g) 2,7 w tym cukry (g) 48 Węglowodany (g) 53 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 14 Tłuszcz (g) 33 Wartość energetyczna (kcal) 544 Wartość energetyczna (kJ) 2277 Informacje o alergenach
Może zawierać orzechy.
Składniki
- Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %, masa mleczna minimum 14 %
- sól
- aromaty
- emulgator (lecytyny sojowe)
- tłuszcz mleczny
- jogurt w proszku
- wiórki kokosowe
- listki waflowe (mąka pszenna, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, emulgator: lecytyny sojowe, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu, sól)
- orzeszki arachidowe (kawałki)
- ciasteczka (mąka pszenna, tłuszcz roślinny (palmowy, rzepakowy), cukier, naturalny aromat waniliowy, sól, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu)
- kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
- serwatka w proszku (z mleka)
- miazga z orzeszków arachidowych
- mleko pełne w proszku
- tłuszcz roślinny (palmowy)
- czekolada mleczna 19 % (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i E476, aromat)
- cukier