369
Makaron Lubella - Oferta archiwalna
Dlaczego nasz makaron smakuje tak dobrze? Dzięki specjalnemu procesowi mielenia ziarna, nasz makaron ma jaśniejszy kolor i lepszy, delikatniejszy smak. Spróbuj! Miedź i cynk pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego Fosfor, mangan i magnez przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego Żelazo przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia Spożywając 1 porcję (100 g) ugotowanego produktu dziennie dostarczasz organizmowi fosfor, magnez, żelazo, cynk, miedź i mangan, które pozwolą na uzyskanie deklarowanego efektu zdrowotnego. Pamiętaj, że zrównoważona dieta i aktywny tryb życia wpływają pozytywnie na zdrowie.Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:
Informacje o produkcie
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
wynik nie uwzględnia soli dodanej podczas gotowania makaronu
Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g ugotowanego produktu na 100g Cynk (mg) 1,7 3,2 Fosfor (mg) 171 350 Mangan (mg) 0,85 1,7 Magnez (mg) 58 82 Żelazo (mg) 2,1 4,3 Miedź (mg) 0,24 0,4 Sól (g) 0,01 0 Białko (g) 8,6 16 Błonnik (g) 3,5 3,9 w tym cukry (g) 1,8 1,9 Węglowodany (g) 33 66 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,3 0,7 Tłuszcz (g) 1,8 3,3 Wartość energetyczna (kcal) 190 366 Wartość energetyczna (kJ) 802 1547 Informacje o alergenach
Produkt może zawierać soję.
Składniki
mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista