Reklama
1099

Kiełbasa Morliny - Oferta archiwalna

Kiełbasa morlińska: 540 g.

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)2,3
    Białko (g)14
    w tym cukry (g)0,5
    Węglowodany (g)2,8
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)6,8
    Tłuszcz (g)17
    Wartość energetyczna (kcal)220
    Wartość energetyczna (kJ)915

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.

    Składniki

    • Produkt w jelicie wieprzowym
    • substancja konserwująca: E 250
    • przeciwutleniacz: E 301
    • maltodekstryna
    • cukier
    • ekstrakty drożdżowe
    • aromaty
    • ekstrakty przypraw
    • hydrolizat białka słonecznikowego
    • stabilizator: E 450
    • sól
    • skrobia ziemniaczana
    • woda
    • mięso wieprzowe z szynki (80 %)
  2. Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - dzień/dni

    Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania

    Pakowane w atmosferze ochronnej

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 6
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 2 dni. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Dodatki

    • konserwanty - Zawiera
    • Smaki / Aromaty - Zawiera
    • Przeciwutleniacze - Zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Soja - Może zawierać
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Seler - Może zawierać
  4. Logotypy stron trzecich

    Znak weterynaryjny na opakowaniu

    O marce

    Morliny od 1992 r. Okolice Ostródy Dobre mięso i wędliny

    Pozostałe informacje

    Pakowany w atmosferze ochronnej.

    Kontakt

    Animex Foods Sp. z o.o. sp.k.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Kiełbasa morlińska z szynki. Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Morliny

    Cechy

    • 80 % mięsa z szynki
    • produkowane w Polsce

    Marka

    Morliny

Reklama