Reklama
299

Basia Mąka tortowa extra pszenna typ 405 1 kg - Oferta archiwalna

Zapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole. Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych polskich zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni. Dzięki najlepszym ziarnom oraz najwyższym standardom produkcji, możesz być pewna, że mąka Basia jest zawsze biała i puszysta. Więcej na: www.mojabasia.pl

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0
    Białko (g)10
    w tym cukry (g)2,4
    Węglowodany (g)71,7
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,3
    Tłuszcz (g)1
    Wartość energetyczna (kcal)341
    Wartość energetyczna (kJ)1447
  2. Przepisy

    Babka piaskowa - 5 jajek - 1 kostka masła - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 1 szklanka cukru - 1 szklanka mąki ziemniaczanej - 1 szklanka mąki Basia - 1 cukier wanilinowy - ½ aromatu waniliowego Jajka utrzyj z cukrem. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cukier wanilinowy, aromat oraz roztopione masło. Zmiksuj składniki i wylej gładką, lśniącą masę na formę (wcześniej obsypaną bułką tartą). Piecz około 45 minut w piekarniku nagrzanym do temp. 200°C. Rumianą i pachnącą babkę możesz udekorować pysznym lukrem lub swoją ulubioną polewą.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. O marce

    Spróbuj również: Basia Mąka wrocławska pszenna typ 500 Basia Mąka poznańska pszenna typ 500 Basia Mąka Extra wypiek pszenna typ 550 Basia Mąka z pełnego przemiału pszenna typ 1850

    Opis produktu

    Zapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole. Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych polskich zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni. Dzięki najlepszym ziarnom oraz najwyższym standardom produkcji, możesz być pewna, że mąka Basia jest zawsze biała i puszysta. Więcej na: www.mojabasia.pl

    Kontakt

    GoodMills Polska Sp. z o.o.

  4. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Mąka pszenna typ 405

    Marka standaryzowana

    • Marka - Basia

    Cechy

    • doskonała do babek, biszkoptów i tortów
    • najlepsza do wypieków
    • najwyższa jakość

    Marka

    Basia

Sklepy E.Leclerc w pobliżu

  • E.Leclerc, Warszawa, ul. Jutrzenki 156
  • E.Leclerc, Warszawa, ul. Aspekt 79
  • E.Leclerc, Warszawa, ul. Józefa Feliksa Ciszewskiego 15
  • E.Leclerc, Radom, ul. Toruńska 1
  • E.Leclerc, Ostrołęka al. Jana Pawła II 4
  • E.Leclerc, Łódź, ul. Inflancka 45
  • E.Leclerc, Ostrowiec Świętokrzyski, ul. 11 Listopada 6
  • E.Leclerc, Bełchatów, ul. Stanisława Staszica 20
  • E.Leclerc, Lublin, ul. Tomasza Zana 19
  • E.Leclerc, Lublin, ul. Turystyczna 1
  • E.Leclerc, Toruń, ul. Ignacego Łyskowskiego 8
  • E.Leclerc, Konin, ul. Przyjaźni 4
Reklama